Blogger Widgets koi ideas: Οκτωβρίου 2012

25.10.12

Ο David είναι σπίρτο!

Σε κάθε σπίτι υπάρχει κάπου, έστω και ξεχασμένο, ένα κουτάκι γεμάτο σπίρτα. Ο γλύπτης David Mach έχει την δική του ιδέα για το πως να χρησιμοποιήσει τα δικά του σπίρτα! Τα τελευταία 30 χρόνια έχει χρησιμοποιήσει χιλιάδες σπίρτα για την κατασκευή διάσημων προσώπων όπως της Μarylin Monroe, του Charlie Chaplin και πολλών άλλων.












24.10.12

Photo-sketch

Με βάση αληθινές φωτογραφίες και με extra φαντασία, ο Σουηδός Johan Thörnqvist, σχεδιάζει τις δικές του πόλεις και τους δικούς του χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και πολύ παραμυθένιο.









Τι κρύβεται πίσω από τις δικές σας φωτογραφίες;

23.10.12

Leechie Ones: θα σας κολλήσουν σαν βδέλλες...

Μια φορά και έναν καιρό σε πολύ μακρινό κόσμο, ζούσαν τα Leechie Ones.

Ήταν πλάσματα περίεργα που όμοια τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Ασυνήθιστα στο χρώμα, στο σχήμα, στο μέγεθος και στον χαρακτήρα. Όλα όμως είχαν έναν κοινό σκοπό, να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους και να τους γεμίζουν όνειρα και χαρές.

Μία μέρα, ήρθαν στο κατώφλι του σπιτιού μου και από τότε μου κάνουν παρέα και μου εξιστορούν τις πιο τρελές και παραμυθένιες τους περιπέτειες.

Με την σειρά μου και εγώ σας παρουσιάζω τους μικρούς μου φίλους. Αν τους δώσετε και εσείς την ευκαιρία θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι.


Light & Shadow

Όταν η Kumi Yamashita αποφάσισε να παίξει με το φώς και την σκιά...










22.10.12

Stuff no one told me - Part 1

Ο 30χρονος Αlex Noriega από την Βαρκελώνη μετά απο μια επαγγελματική κρίση που πέρασε το 2010 ξεκίνησε ένα blog με σκοπό να βρεί τί έκανε λάθος. Ήθελε να αποτυπώσει στο χαρτί όλα όσα έμαθε στην ζωή του όσο πιο απλά μπορούσε και να δει αν όσα συμβαίνουν γύρω του έβγαζαν κάποιο νόημα. Ε λοιπόν... δεν έβγαζαν!

Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον να σούμε πώς ο Νoriega "λέει" με τον δικό του τρόπο όσα πιθανότατα δεν σου έχει πει ποτέ κανείς μέχρι τώρα.
















11.10.12

Flying Mouse 365

1 σκίτσο την ημέρα για 365 μέρες.Ο στόχος του Μαλαισιανού illustrator Chow Hon Lam (γνωστός και ως Flying Mouse) μόλις ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα είναι γεμάτο χιούμορ, χρώμα και πολύ φαντασία.